18.02.2021
3 Min

Mitä yhteistä on sähköllä, vakuutuksilla ja henkilötietojen turvaamisella?

Moni on huomannut, että Fortum myy sähkösopimusten lisäksi erilaisia lisäarvopalveluita esimerkiksi vakuutuksia ja henkilötietoturvaa. Tämä on saattanut aiheuttaa myös ihmetystä. Mitä tekemistä näillä asioilla on keskenään?

Oma ja läheistemme turvallisuus, kotiin liittyvä turvattu arki ja kaikkeen arkemme tekemisiin kuuluva sähkö ovat asioita, joihin emme kiinnitä huomiota, kun kaikki rullaa normaalisti.

Huolemme on kuitenkin suuri, jos kotona sattuu jotain ikävää tai uudessa kodissa huomaamme, että sähköt on jäänyt tilaamatta tai henkilökohtaisia tietojamme varastetaan verkossa.

Fortumin rooli on omalta osaltaan helpottaa asiakkaidemme arkea ja tarjota vaivattomia ratkaisuja ikäviltä yllätyksiltä suojautumiseen. Nämä asiat voi kanssamme hoitaa samalla yhteydenotolla. Tästä olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme.

Meille on myös ympäristön suojelu lähellä sydäntä, kuten on monelle asiakkaallemmekin. Tähänkin haluamme tarjota helppoja keinoja osallistua ilmaston muutoksen ehkäisyyn.

Huomasimme, että moni haluaisi hoitaa kaikki nämä asiat kerralla, samalla puhelinsoitolla tai sähköpostilla. Ja miksikäs ei? Meille kyse on palvelusta asiakkaallemme: tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä kotiisi tulevia palveluita omien tarpeiden sekä mieltymysten mukaisesti. Jo tavallinen, ilmastoystävällinen sähkösopimus ilman lisämausteita on hyvä valinta, mutta saat halutessasi myös ekstraa.

Muutto_6172 (1)

Lisäpalveluja ja räätälöitävyyttä sähkösopimukseesi

Voit räätälöidä Itsellesi sopivaa Fortumin aina hiilidioksidivapaata sähkösopimusta lisäpalveluillamme.

Valitse uusiutuva energia sähkön alkuperäksi

Monet asiakkaamme arvostavat sitä, että voivat valita uusiutuvalla energiamuodolla tuotettua sähköä. Tarjolla on auringolla, tuulella tai sekoitus erilaisilla uusiutuvilla muodoilla tuotettua sähköä. 

100% aurinkoenergiaa -tuotteeseen sisältyy myös luonnonsuojelu-näkökulma: jokaista sopimusta kohden Fortum tukee vuosittain 5 eurolla John Nurmisen säätiön hankkeita Itämeren suojelemiseksi. 100% aurinkoenergiaa on yksi suosituimpia lisäarvopalveluitamme.

Tutustu muihin sähkön alkuperävaihtoehtoihin.

Kun arvostat joustoa maksuissasi

Sähkön kulutus ja siten myös kustannukset vaihtelevat kuukausien ja vuodenaikojen välillä. Yleensä sähkölasku on kesällä pienempi ja talvella hieman isompi. Maksujoustolla erot tasoittuvat ja maksat tasaisen summan läpi vuoden. Myös oma taloutesi saattaa hyötyä maksujouston tarjoamista maksuttomista kuukausista.

Käytännössä maksujousto toimii siten, että saat meiltä maksuehdotuksen kerran kuukaudessa, jossa ehdotamme maksettavaa summaa. Laskemme ja huomioimme puolestasi, että summa jakaantuu tasaisesti läpi vuoden. Päätät kuitenkin aina lopulta itse millaisen summan maksat kerrallaan. Voit myös hyödyntää kahta joustokuukautta, jolloin siirrät maksut myöhemmäksi tulevaisuuteen. 

Lue lisää maksujoustosta.

Vaihtotakuu – vaihda sopimus kesken kauden

Vaihtotakuu tarjoaa joustoa, jos valitsemasi määräaikaisen sopimuksesi markkinahinta laskee. Jos sinulla on Fortumin määräaikainen Tarkka - tai Takuu -sopimus, voit vaihtaa edullisempaan määräaikaiseen kesken kauden.

Kun haluat varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen määräaikainen sopimus, valitse sopimukseesi Vaihtotakuu.

Lue lisää vaihtotakuusta.

Hintatakuu – lukitse muuttava hinta pariksi kuukaudeksi

Tarkka-sähkösopimukselle voit myös ottaa hintatakuu-palvelun, jolla kiinnität sähkösopimuksen muuttuvan hinnan tietyksi ajaksi. Saat meiltä ehdotuksia kiinnityksen ajankohdaksi sähköpostitse. Päätät itse, otatko kiinnityksen käyttöösi.

Lue lisää hintatakuusta.

_MAB2128


Vakuutuksilla turvaa kodille ja omaisuudelle

Kotivakuutus – turvaa äkillisten ja yllättävien esinevahinkojen varalle

Tiedämme kaikki, että muuton yhteydessä on monia muistettavia asioita. Saat meiltä helposti laajan ja edullisen kotivakuutuksen samalla, kun hoidat sähkösopimusasiaasi.

Kotivakuutuksemme on koko talouden kattava laaja ryhmäetuvakuutus ja sen voi ottaa kerros- tai rivitaloasuntoihin. Vakuutukseen kuuluu myös oikeusturva.

Perehdy kotivakuutukseen täällä.

Matkavakuutus – huoletonta matkustamista

Fortumin matkavakuutuksella reissaat huoletta – se on aina voimassa, joten sinun ei tarvitse joka matkan alussa pähkäillä minkälaisen matkavakuutuksen tarvitset. Voit valita matkavakuutuksen joko itsellesi tai koko perheelle.

Matkavakuutus turvaa sairauden ja tapaturman aiheuttamia hoitokuluja sekä äkillisesti ja pakottavasti peruuntuneen matkan kustannukset. Se tarjoaa myös hätäpalvelua matkan aikana sattuvissa hätätilanteissa. Vakuutukseen kuuluu myös oikeusturva.

Identiteettisuoja

Fortum Identiteettisuoja auttaa henkilötietojesi turvaamisessa. Online-palvelussa voit hallinnoida omia henkilökohtaisia tietojasi kuten henkilötunnusta, sähköpostiosoitettasi ja luottokorttien numeroita valintasi mukaan. Palvelu etsii tietojasi syvästä, pimeästä ja avoimesta verkosta ja lähettää sähköpostiisi hälytyksen, jos henkilökohtaisia tietojasi löytyy epäilyttävistä yhteyksistä.

Tutustu Identiteettisuojaan tarkemmin täällä. Palvelun tarjoaa cxLoyalty.  

Löydät lisätietoa verkkosivuiltamme kaikista lisäpalveluistamme. Chat- tai asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään sinua kysymyksissäsi.

Pikku juttu antaa helppoja ekovinkkejä arkeen

Tilaa Fortumin uutiskirje

Saat kuukausittain sähköpostiisi kiinnostavia vinkkejä asumiseen, energiansäästöön ja liikkumiseen.
Tilaa Fortumin uutiskirje