15.08.2022
2 Min

Ota hyöty irti Oma Fortumista!

Fortumin kotiasiakkaana sinulla on käytössäsi ei-niin-salainen ase omien sähköasioittesi seurantaan ja hallintaan – Oma Fortum!

Oma Fortum -palvelu on käytettävissäsi näppäränä mobiilisovelluksena sekä nettipalveluna verkkosivujemme kautta. Oma Fortumissa, sekä sovelluksessa että verkossa, pääset seuraamaan omaa sähkönkulutustasi kulutusvahdin avulla. Se on erinomainen työkalu jos haluat tarkkailla omaa kulutustasi ja parantaa energiatehokkuuttasi. Palvelusta voit bongata piikit kulutuksessasi sekä kodin mahdolliset sähkösyöpöt ja halutessasi vaikuttaa siihen kuinka paljon kulutat. Sovelluksessa voit seurata kulutustasi ja kustannuksia esimerkiksi päivä- tai viikkotasolla ja verrata niitä helposti edeltäviin aikajaksoihin. Mikäli olet valinnut sopimukseksesi pörssisähkön, palvelun hintavahti taas auttaa sinua hyödyntämään alhaiset sähköhinnat, mikä tuo sinulle rahanarvoista etua ja säästöä sähkölaskuun.

Oma Fortumista löydät aina myös tiedot sopimuksistasi ja pääset tarkastelemaan laskujasi sekä sähkön hintaa. Kun olet muuttamassa, sovelluksessa voit helposti siirtää nykyisen sopimuksesi uuteen kotiin ja ilmoittaasamalla vanhan kodin sopimuksen päättymispäivän. Mikäli haluat tehdä muutoksia sopimukseesi tai vaikkapa liittää siihen lisäpalveluitamme, onnistuu sekin Oma Fortumissa kätevästi. Ja jos katoltasi löytyy aurinkopaneeleita, Oma Fortumin kautta voit seurata myös niiden tuotantoa!

rajattu2 ofa blogi

Sama Oma Fortum -tunnus toimii sekä netissä, että sovelluksessa. Mikäli sinulla ei jo ole tunnuksia, rekisteröityminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Netistä Oma Fortum löytyy osoitteesta fortum.fi ja kirjautumalla oikean yläkulman ”Kirjaudu” valikosta. Mobiililaitteelle voit ladata sovelluksen sovelluskaupastasi. Lataa täältä Androidille tai iOS:lle!

New call-to-action