08.06.2018
2 Min

Mari muutti töiden hakuun kaupunkiin

Kalajoelta kotoisin oleva tuore media-assistentti Mari Mehtälä, 23, on innoissaan. Ihana kerrostaloyksiö metsän keskellä ja järven rannalla löytyi OVV Asuntopalvelujen kautta Ylöjärveltä, vain 20 kilometrin päästä Tampereelta.

”Asuin opiskellessani ensin kimpassa kaverini kanssa Ylivieskassa, mutta kun hän muutti pois, muutin väliaikaisesti Alavieskaan. Valmistuttuani media-assistentiksi aloin etsiä uutta asuntoa,” Mari kertoo.

OVV Asuntopalvelut hän löysi Vuokraovi. com-palvelun kautta. Mari alkoi ensin puolileikillään, sitten tosissaan etsiä uutta asuntoa. Tampere ja sen lähialueet houkuttivat häntä, koska seutu oli jo ennestään tuttua.

Isosta kaupungista Mari arveli löytävänsä helpommin töitä kuin pienemmältä paikkakunnalta.

”Pidän Tampereen seudusta, ja isoveljeni asuu täällä. Viime kesänä olin täällä myös lapsenhoitajana.”

Sopimukset helposti kuntoon

Kun sopiva asunto löytyi, allekirjoitettiin vuokrasopimus saman tien. Sen yhteydessä välittäjä kertoi Marille myös mahdollisuudesta tehdä edullinen Fortumin sähkösopimus uusiutuvalla energialla tuotetusta  sähköstä uuteen kotiin.

”En olisi muuten tiennytkään, että asia hoituu noin helposti ja ilman, että täytyy soittaa sähköyhtiöön erikseen. Se oli helpotus, koska muutto on itsessään iso mullistus, johon liittyy paljon mietittävää, muistettavaa ja hoidettavaa. Kun sain vuokrasopimuksen yhteydessä allekirjoitettua sähkösopimuksenkin, oli kaksi huolta vähemmän. Lisäksi kotiini tulee 100 % vesisähköä, mikä on hyvä asia,” Mari hymyilee.

300 kilometrin muutto-operaatio

”Vaikka muutin peräti 300 kilometrin päähän, muutto sujui ongelmitta”, hän kertoo. Mari sanoo viihtyvänsä nyt hyvin. Parasta asunnossa ovat maisemat järvelle ja metsään. Ikänsä veden äärellä asuneena hänellä on kotoinen olo.

”Uskon jääväni tälle seudulle asumaan. Jos joskus muutan, niin teen sen tällä alueella.”

Mari aikoo suositella muuttoaikeissa oleville ystävilleen OVV:n ja Fortumin palveluja, koska ne helpottavat ja nopeuttavat asioita.

”Hienoa, että sain asunnon lisäksi edullisen sähkösopimuksen eikä tarvinnut erikseen ryhtyä selvittelemään siihen liittyviä asioita. Oli mukava tulla uuteen kotiin, kun sähköt toimivat ja kaikki oli kunnossa. Hienoa, että Fortum ja OVV tekevät tämäntyyppistä yhteistyötä.”

Yhteistyötä asiakkaiden parhaaksi

”Yhteistyö OVV asuntopalveluiden kanssa on meille hyvä tapa kohdata asiakkaita. Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat ja tarjota yhdessä kokonaisvaltaista palvelua muuton yhteydessä. Yhteistyössä asunnonvälitysyritysten kanssa voimme auttaa asiakasta, kun hän on muuttamassa ja tarvitsee sähköä”, Riikka Vessonen Fortumista toteaa.

Fortumin palvelut muuttajalle

Fortum Muuttopuhelin 24 h

Puhelinnumerossa 0200 80 000 (pvm/mpm) Fortumin Muuttopuhelin palvelee sinua sähkösopimusasioissa joka päivä kellon ympäri.

Sähkösopimuksen muuttoilmoitus helposti netissä 24/7

Kirjautumalla Oma Fortum -palveluun siirrät helposti nykyisen sopimuksesi uuteen kotiin tai  teet täysin uuden sopimuksen minne päin Suomea tahansa.

Fortum Muuttajan muistilista

Tee oman muuttosi mukainen muistilista.

New call-to-action