08.06.2018
2 Min

Unelmien kodissa

Kun Julia Bruce muutti uuteen asuntoonsa Vantaan Tikkurilaan, hän asteli ensimmäisenä lämpimään suihkuun. 22-vuotias vantaalainen oli viettänyt edeltävän vuoden Pornaisissa talossa, jonka lämminvesivaraajan kapasiteetti tuli toisinaan vastaan talvipakkasilla.

"Pornaisissa asuminen oli antoisa kokemus, mutta uudessa kodissa maksan taas mielelläni kerrostalon mukavuuksista", Julia kertoo.

Tikkurilaan muuttaminen oli Julialle kuin kotiinpaluu. Ympäriltä löytyvät nyt niin läheiset, työpaikka kuin harrastukset. Vanhemmille on Tikkurilan juna-asemalta matkaa muutama kilometri ja omaan kotiin 200 metriä. Lähihoitajana työskentelevä Julia soittaa vapaa-ajallaan pianoa.

"Lähihoitajan työ on hektistä, ja iltakymmeneltä päättyvän vuoron jälkeen saa töihin palata joskus jo seitsemältä aamulla. Työkiireiden vuoksi oli todella kätevää, että sain hoidettua kodin vaatimat sopimukset hyvissä ajoin ennen uuteen asuntoon siirtymistä. Se vähensi muuton aiheuttamaa stressiä."

Vaivaton ratkaisu muuttajalle

Kotiseudulleen palannut vantaalainen hankki 30-neliöiseen yksiöönsä Fortum Vakion, johon kuuluu kiinteähintainen sähkösopimus ja kotivakuutus. Laskulta ei löydy yllätyksiä, sillä hinta pysyy joka kuukausi vakiona.

"Sähkösopimuksesta vastaa Fortum ja vakuutuskumppanina Fortum Kotivakuutuksessa toimii AIG. Sähkön ja kotivakuutuksen yhdistelmä tuntui heti minulle parhaiten sopivalta vaihtoehdolta. On kätevää, että maksun saa hoitaa joka kuukausi vakiohintaisella laskulla."

Kotivakuutuksen hankkiminen uuteen asuntoon oli Julialle itsestäänselvyys. Se turvaa selustan, jos jotain sattuisi.

Asunnosta omannäköinen

Kiireinen Julia ei ole vielä ehtinyt sisustamaan yksiötä mieleisekseen, mutta tarkoitus on tehdä asunnosta pikku hiljaa omannäköinen.

Tikkurilaan rakennetaan parhaillaan paljon uutta, mikä ilahduttaa tuoretta asukasta. Kirjaston vieressä on kaunis puisto, ja koko alue on herännyt rakennusbuumin myötä uudella tavalla eloon. Tikkurilasta löytyy kaikki tarvittava, mutta junalla pääsee halutessaan nopeasti Helsingin keskustaan. Ehkä sieltä löytyisivät myös Julian himoitsemat kaupunkikuvioiset verhot.

"Olisi mukava saada kotiin jokin hallitseva sisustuselementti. Ja sellainen, joka pimentää", Julia nauraa.

Kiinnostuitko Fortum Vakio -paketista?

Fortum Vakio on muuttajan paketti, jossa saa samalla kerralla uuteen kotiin sähköt ja laajan kotivakuutuksen. Paketti sopii kerrostaloasukkaalle, jonka vuosittainen sähkönkäyttö on maksimissaan 5 000 kWh. Kiinteä kuukausihinta määräytyy arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavanasi on S-, M- ja L-paketit.

Laaja kotivakuutus turvaa kotisi irtaimiston. Vakuutuksen 20 000 tai 45 000 euron korvaustaso määräytyy kotisi neliöpinta-alan mukaan. Omavastuu on vain 125 euroa. Vakuutusyhteistyökumppaninamme toimii vakuutusyhtiö AIG.

Jos olet muuttamassa ja tarvitset sähköt ja kotivakuutuksen, soitto Fortum Muuttopuhelimeen 0200 80000 (pvm/mpm) riittää. Olemme käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä.

Lue lisää: fortum.fi/vakio

Yli 96 tapaa säästää sähköä – lue vinkit!

 

New call-to-action