Inspiraatiota ja vinkkejä asumiseen, energiansäästöön ja liikkumiseen.

Vinkkejä muuttoon?

Tilaa Muuttoapuri
Hakutulokset

Posts containing:

Viisi vinkkiä: Näin valitset sinulle sopivan kodin

Asunnon valinta kannattaa aloittaa miettimällä, mihin kotia tarvitsee ja paljonko voi käyttää rahaa...

Vinkit kylpyhuoneen sisustamiseen

Kylpyhuoneen kevyt uudistus

 

Pienet harkitut yksityiskohdat luovat vanhan ajan tunnelmaa kylpyhuoneeseen
 • 1511_kylppari_artik_a_w367pxUudet värit muuttavat koko kylpyhuoneen ilmeen. Vaihda matto, pyyhkeet ja saippuat ─ ja kas, uudelta näyttää. Mahdollinen suihkuverho kannattaa pestä ja uusia säännöllisin väliajoin.
 • Viherkasveilla, muutamalla kauniilla huoneentaululla sekä kynttilöillä ja lyhdyillä saat rentouttavaa koti-spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen.
 • Tarvitsetko lisää tilaa pyyheliinoille? Oveen kiinnitettävä ovinaulakko on vaivaton ratkaisu. Trendikkäät sisustustikkaat tai pystynaulakko sopivat myös kylpyhuoneeseen, ja niitä on helppo siirtää kulloisenkin tilantarpeen mukaan.
 • Katso kokonaisuutta: onko kylpyhuoneessasi selkeä väriskaala kuten pastellisävyt tai esimerkiksi romanttinen tyyli? Jos värejä on liikaa ja tyylikin on hakusessa, aloita karsimalla kylpyhuoneestasi turha pois ja vaihtamalla räikeimmin kokonaisuudesta poikkeava yksityiskohta uuteen sopivampaan. Piilota hajallaan oleva pikkutavara säilytyskoreihin.

Satsaa kylpyhuoneeseen hiukan enemmän

 

1511_kylppari_artik_b_w367px Kooste dramaattisen kylpyhuoneen elementeistä kertoo, miten turkoosi, kylpyhuoneiden klassikkotehoste, piristää tummaa väritystä.

 

 • Jos haluat yhtenäistää kylpyhuoneen sisustusta vielä enemmän, hanki myös uusi saippuapumppu, pyyhekoukut, pyykkikori, roska-astia ja wc-paperin pidike.
 • Jos pyyhekoukut on huolellisesti propattu kaakeleiden väliin, etkä halua repiä niitä irti, saat uutta ilmettä maalaamalla tai koristamalla koukun jollain tyylin mukaisesti.
 • Kristallivalaisin on yksi viime vuosien hittituotteista kylpyhuoneessa ja takuuvarma konsti saada pientä sinne hohdokkuutta.
 • Uusi, suurempi peili synnyttää mielikuvan suuremmasta tilasta.
 • Lisää valaisimia esimerkiksi peilin ympärille. Muista sähköasennustöissä, että niihin tarvitaan ammattilainen.

Kun uusit kylpyhuoneen pysyvämpiä elementtejä

 • Pelkkä katon maalaaminen tekee ihmeitä yleisvaikutelmalle. Jos vanha puun värinen katto saa vaikka valkoisen värin, kokonaisilme avartuu ja tilan tutua tulee lisää.
 • Vaihda suihkuun moderni yläsuihku tai käsisuihku. Lempeä suihkusade käyttää myös vähemmän vettä,joten säästät energiaa. Hyviä malleja löytyy esimerkiksi Hansgrohen mallistosta.
 • Jos haluat isompaa ilmeen muutosta, voit vaihtaa altaan tai allaskaapin. Esimerkiksi Luna-sarjan tuotteissa altaan alla kulkee LED-valolista.
 • Voit hankkia Fortum Energiapisteestä edullisesti LED-valonauhoja ja asentaa ne itse kylpyhuoneeseen.

Lisää vinkkejä ja ideoita

Kylpyhuone viihtyisäksi

Karsimalla kaunista kylppäriin

Led-valot ja valaisimet kylpyhuoneeseen Fortum Energiapisteestä

 

Lisää samasta aihealueesta

Muutto, Asuminen

   |   
Muutto on tutkitusti yksi elämän stressaavimpia tapahtumia, joka saa usein sykkeen kiihtymään jo ajatuksesta. Usein ongelmana on ajanpuute ja se, että muutto on ...
Lue lisää

Asuminen, Ympäristö

   |   
Kun muutto on tiedossa, on käsillä paras mahdollinen aika käydä tavaroita läpi ja kääntää uusi, puhdas sivu uudessa asunnossa. Karsiminen kannattaa aloittaa ...
Lue lisää

Asuminen

   |   
Muistan sen päivän elävästi. Seisoin tulevan kotini eteisessä ja katsoin ruskeaa lattialaattaa, seiniltä repsottavaa, beigeä lasikuitutapettia ja keittiökaappien ...
Lue lisää

Asuminen

   |   
Lasiastioiden, luonnon ikivihreiden kasvien ja led-valosarjojen yhdistelmä taikoo esiin satumaisen joulutunnelman. Täytä esimerkiksi muutama iso lasipurkki tai ...
Lue lisää
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Ekologisuus, kierrätys

   |   
  Kierrätys on arkinen teko, jolla voimme osaltamme vaikuttaa päivittäin ympäristön tilaan. Kun kierrätämme, tuotteisiin sitoutunut energia sekä luonnosta saadut ...
Lue lisää

Ympäristö

   |   
Matala Itämeri on herkkä haavoittumaan. Yhteistyö on tarpeen, jotta saamme pienen, mutta ainutlaatuisen meremme terveeksi.   Puhdas luonto kirkkaine vesistöineen on osa ...
Lue lisää
Fortum-cta-banneri-600x400-1
Tietoa hinnoista
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee
ma-pe klo 8–17

Yksityisasiakkaat tai kotitaloudet
0200 19000
Yritysasiakkaat
0200 19100
(pvm/mpm)

Ulkomailta soitettaessa
+358 10 45 66080

Voit lähettää viestin tai jättää
soittopyynnön:

 Ota yhteyttä

Muuttopuhelin 24h
Sähkösopimus uuteen kotiin
0200 80000 (pvm/mpm)

Kaukolämmön vikailmoitukset 24h
0800 1 90090

Tilaa Fortumin uutiskirje

Saat kuukausittain sähköpostiisi kiinnostavia vinkkejä asumiseen, energiansäästöön ja liikkumiseen.
TILAA