26.06.2020
1 Min

Uusi jäähdytyskausi on nyt täällä

Onko kotikonttorissasi kuuma? Tuntuuko toimistossa tai taloyhtiössäsi tukalalta?

Viime viikkoina meillä useimmilla on riittänyt lämpöä myös sisätiloissa - ikkunoiden ja ovien avaaminenkaan ei tunnu tuovan helpotusta helteeseen. Lämpö on kesällä tervetullutta, mutta työpäivän aikana ylenpalttinen lämpö alkaa vaikuttaa työssä jaksamiseen ja sitä kautta työn tuottavuuteen. Miellyttävä, helteistä riippumaton lämpötila myös kotona helpottaisi työpäivän päätteeksi, ja lopuksi pääsisi nukkumaan mukavan viileään sänkyyn.

Nykyään kukaan ei halua autoa ilman kunnon ilmastointia. Uskon, että tulevaisuudessa kukaan ei myöskään halua toimistoa tai asuntoa ilman jäähdytystä. Ilmastonmuutoksen, energiatehokkaamman rakentamisen ja mukavuusvaatimusten myötä kiinteistöjen jäähdyttämisestä tulee entistä tärkeämpää.

Fortum tarjoaa jäähdytystä kaukolämmitteisiin kiinteistöihin. Espoossa, metrolinjan kupeessa tarjoamme Kaukokylmää eli jäähdytysenergiaa, joka viilentää kiinteistöt ympäristöystävällisesti. Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella tarjoamme myös Lähikylmää. Tässä uudessa ratkaisussa jäähdytysenergia tuotetaan kiinteistökohtaisesti lämpöpumpuilla ja poistettava lämpö hyödynnetään nykyaikaisesti ja järkevästi kaukolämmitykseen. Tämäkin ratkaisu on sataprosenttisesti ilmastoystävällinen valinta.

Kestävästi toteutetut jäähdytysratkaisut ovat tätä päivää. Ne on yhä tärkeämpi ottaa huomioon erityisesti silloin, kun rakennetaan uusia kiinteistöjä ja peruskorjataan vanhoja.

Älä turhaan hikoile! Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua löytämään kiinteistöösi jäähdytysratkaisu, joka kestää yli huomisen. 

Lue lisää jäähdytysratkaisuista täältä

 

Timo Kivi
Myyntijohtaja, lämmitys- ja jäähdytysliiketoiminta
timo.kivi@fortum.com, puh. 040-061 5700

New call-to-action