23.05.2023
2 Min

Fiksuja etuja muuttoon Fortumin asiakkaalle

Muuttoa valmistellessa päällimmäisenä pyörivät yleensä pakkaaminen sekä varsinaisen muuton järjestely. Muuttoon onkin hyvä varautua huolella – hyvällä suunnittelulla iso projekti sujuu vaivattomammin.
 
Olemme koonneet blogiin muuttovinkkejä useasta näkökulmasta, löydät listauksen niistä täältä. Tässä muutama vinkki myös palveluihin ja etuihin, joita voit asiakkaanamme hyödyntää!
 
Miten toimia sähkösopimuksen kanssa?
 
Tiesitkö, että jos sinulla on Fortumin sähkösopimus, voit helposti muutamalla klikkauksella muuttaa sen suoraan uuteen kotiisi? Sopimuksesi hinta ja ehdot pysyvät samana. Sinun ei tarvitse ilmoittaa meille kuin uusi osoitteesi sekä muuttopäivä ja teemme sähköjen muuton puolestasi. Voit tehdä sopimuksesi muuttoilmoituksen Oma Fortum - sovelluksessa tai netissä.
 
Kun teet Fortumin sähkösopimuksellesi muuttoilmoituksen, saat samalla mainion asiakasedun: perusmaksut 6 kuukaudeksi hintaan 0 € (tai Fortum Vakio -5 €/kk puoleksi vuodeksi). Tämä etu on hyödynnettävissä vain nykyisen sopimuksesi muuttoilmoituksen ohessa.
 
Unohtuivatko sähköt? Ei hätää! Saat meiltä sähköt jopa samalle päivälle, jos tilaus on tehty aamupäivällä – tämä pätee myös nykyisen sopimuksen muuttoilmoituksiin. Pikasiirto on maksullinen ja saat sen tehtyä helpoiten soittamalla Fortumin Muuttopuhelimeen.
 
 
SnGOQAoqObFMKSXvOxXLO5IBT9K6juk2
 
 
Tarvitsetko muuttoapua?
 
Asiakkaanamme saat Niemi Palveluiden muuttopalveluista 10% alennuksen. Saat muuttoapua juuri sen verran kuin tarvitset: Laajimmillaan palvelu sisältää muuttolaatikot ja muut muuttovälineet, tavaroiden pakkauksen, pakkausmateriaalit, kalusteiden ja kulkuväylien suojauksen sekä tavaroiden paikalleen laiton ja kalusteiden kasauksen uudessa kodissa.  Voit tilata tarvitsemasi palvelut ja hyödyntää edun täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen Niemen sivuilla ja kirjoittamalla Lisätiedot-kohtaan koodin FORTUM10. Lisätietoja Niemen palveluista ja ohjeet edun hyödyntämiseen löydät täältä
 
Niemi Palvelut on suomalainen muuttoyritys, joka on tunnettu luotettavasta ja laadukkaasta palvelusta. Arvot kohtaavat Fortumin kanssa myös vastuullisuudessa – Niemen koko muuttoautokalusto toimii jo nyt fossiilittomilla polttoaineilla, osa sähköllä. Pääkaupunkiseudulla asuvat ovatkin saattaneet jo bongata Niemen ensimmäisen aurinkopaneeleilla varustetun muuttokuorma-auton.
 
 Lisää vinkkejä muuttoon: 
 
 
 
 
 
New call-to-action