23.05.2023
2 Min

Fiksuja etuja muuttoon Fortumin asiakkaalle

Muuttoa valmistellessa päällimmäisenä pyörivät yleensä pakkaaminen sekä varsinaisen muuton järjestely. Muuttoon onkin hyvä varautua huolella – hyvällä suunnittelulla iso projekti sujuu vaivattomammin.
 
Olemme koonneet blogiin muuttovinkkejä useasta näkökulmasta, löydät listauksen niistä täältä. Tässä muutama vinkki myös palveluihin ja etuihin, joita voit asiakkaanamme hyödyntää!
 
Miten toimia sähkösopimuksen kanssa?
 
Tiesitkö, että jos sinulla on Fortumin sähkösopimus, voit helposti muutamalla klikkauksella muuttaa sen suoraan uuteen kotiisi? Sopimuksesi hinta ja ehdot pysyvät samana. Sinun ei tarvitse ilmoittaa meille kuin uusi osoitteesi sekä muuttopäivä ja teemme sähköjen muuton puolestasi. Voit tehdä sopimuksesi muuttoilmoituksen Oma Fortum - sovelluksessa tai netissä.
 
Kun teet Fortumin sähkösopimuksellesi muuttoilmoituksen, saat samalla mainion asiakasedun: perusmaksut 6 kuukaudeksi hintaan 0 € (tai Fortum Vakio -5 €/kk puoleksi vuodeksi). Tämä etu on hyödynnettävissä vain nykyisen sopimuksesi muuttoilmoituksen ohessa.
 
Unohtuivatko sähköt? Ei hätää! Saat meiltä sähköt jopa samalle päivälle, jos tilaus on tehty aamupäivällä – tämä pätee myös nykyisen sopimuksen muuttoilmoituksiin. Pikasiirto on maksullinen ja saat sen tehtyä helpoiten soittamalla Fortumin Muuttopuhelimeen.
 
 
SnGOQAoqObFMKSXvOxXLO5IBT9K6juk2
 
 
Tarvitsetko muuttoapua tai pakkausmateriaaleja?
 
Asiakkaanamme saat Niemi Palveluiden muuttolaatikoista 30% alennuksen. Niemi Palvelut on suomalainen muuttoyritys, joka on tunnettu luotettavasta ja laadukkaasta palvelusta. Arvot kohtaavat Fortumin kanssa myös vastuullisuudessa – Niemen koko muuttoautokalusto toimii jo nyt fossiilittomilla polttoaineilla, osa sähköllä. Pääkaupunkiseudulla asuvat ovatkin saattaneet jo bongata Niemen ensimmäisen aurinkopaneeleilla varustetun muuttokuorma-auton.
 
Saat asiakkaanamme Niemen muuttolaatikoista 30% alennuksen. Voit tilata haluamasi määrän laatikoita täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen Niemen sivuilla ja kirjoittamalla Lisätiedot-kohtaan koodin fortum15. Samalla lomakkeella voit tilata myös muut muuttopalvelut Niemeltä. Hyödynnä etu tästä!
 
 Lisää vinkkejä muuttoon: 
 
 
 
 
 
New call-to-action

Tilaa Fortumin uutiskirje

Saat kuukausittain sähköpostiisi kiinnostavia vinkkejä asumiseen, energiansäästöön ja liikkumiseen.
Tilaa Fortumin uutiskirje